Nyårsmiddag

Nu bär det av mot min sista middag år 2011 :)


På tåget (like always)

Då var man påväg mot Göteborg igen. Jädrar vad jag ska hålla på och åka tåg hela tiden då! Nu blir det till att åka till Göteborg station, ta vagnen fort som attan hem för att slänga på sig känning, strumpbyxor och allt vad det nu är. Kanske fixa håret lite snabbt också? Det är ju trots allt nyår ;) det är löjligt mycket folk som ska till Göteborg från Trollhättan. Trodde jag inte. Inte såhär tidigt. Fan, det finns alltså folk som är lika smarta som mig som tänker att alla åker framåt kvällen och tar därför ett tidigare tåg för att slippa trängseln. Synd att det var så många som tänkte så bara. Har fått mig en plats, tror dock att det är i en bokad vagn. Sitter bara och väntar på att någon tyket ska komma fram och säga "det där är min plats". Hoppas jag slipper det. I can only wait and see.

Ingen har tagit min plats. It's my lucky day. Grejar med bilder på mig själv, som vanligt, och känner att jag är lite egotrippad men det får man väl vara ibland. Bloggen är ju trots allt min ;) nu ska jag sätta mig och läsa lite ur den typiska tjejboken Elsas Värld :)


Last day of 2011

God kväll, tänkte bara säga godnatt. Och lite annat också så klart. Nu är det tekniskt sätt sista dagen på året. Varning! Nu blir det klyschigt. Oooooooj, vad tiden går fort. Jag drömmer mig tillbaka till förra nyår då jag firade med min underbara vän Astrid och vi lagade trerätters tillsammans. Det blev risotto åt ett helt kompani men gott var det. Det var en väldigt avslappnad nyår men i år blir det lite annorlunda med både middag på stan, fest och sedan flyget till Teneriffa tidigt till morran. Ska bli väääääldigt skönt att komma bort från Sverige lite.

Var på middag hos Aronssons ikväll och det var lika trevligt som alltid :) jag och Sandrika kollade igenom lite gamla bilder på oss tillsammans. Alltid kul. Här är några charmiga exempel...Nu ska jag sova. Natti!


Sista körlektionen 2011

Står och väntar på vagnen. Borde komma snart. Idag är sista körlektionen detta året, känns konstigt att det är 2012 om två dagar, knepigt. Efter körlektionen ska jag simma hade jag tänkt och sedan blir det att skynda hem för att packa det sista innan mamma kommer och hämtar mig. Ska nämligen bort ikväll med familjen :) ha en bra dag nu, i'm planning to ;)


da Matteo

Fikar med Julia på da Matteo. Blir inga bilder på oss för vi har varit ute och sprungit i både regn och blåst.


Julrim 2011

Men herregud, jag kom precis på att jag har ju inte visat er årets julrim som jag skrivit. Gjorde jag ju förra året och det var kul så det ska jag göra nu med. Har dock inte alla på datorn utan några ligger i Trollhättan men dessa är bättre än inga. 

JULRIM 2011

 

BROR
Det är något du har på dig varje dag,

lite äckligt annars så det hoppas jag.

Detta par är dock lite speciellt,

eftersom personen som brukar ha dem inte behöver något flygfält,

när han ska iväg och flyga,

det är något jag kan intyga.

Om du dock får samma krafter är jag tveksam över,

men man vet ju aldrig så vi får väl se framöver.

Mannen jag pratar om heter till vardags Clark Kent,

men han har även ett annat namn som är mer känt.

Vi får väl se om du, när du använt dessa ett tag, också en hjälte “blitt”,

kanske kommer även du att vara känslig mot kryptonit.

God Jul bror, jag hoppas du kommer använda de mycket,

trots det kanske lite barnsliga trycket.
(SUPERMANKALSONGER)

 

 

BROR

Den senaste tiden har du på gymmet kämpat hårt,

för att få lite muskler och jag vet, det är svårt.

Du vill på magen ha rutor till sommaren 2012,

och för att lyckas med detta kan det nu räcka med att ligga på ett golv.

Du ska nu av mig få ett litet kit,

som definitivt kommer att få dig fit.

Så att trimma kaggen efter jul,

kommer nu att bli riktigt kul.

Med denna träningsvariant,

så fixar du rutorna galant.
("MAGTRÄNARE")

 

 

 

 

MAMMA

Jag har märkt att du på mig varit avundsjuk,

så du ska nu få det jag har fast i lite annat stuk.

Den är i annan färg och från annan butik,

och även i annan storlek då vi har lite olika fysik.

Nu när du denna fått,

så kommer du att sova så gott.

God Jul mamma, nu är det för dig att öppna dags,

och jag garanterar att du kommer vilja gå och lägga dig strax.
(PYJAMAS)

 

 

PAPPA

Förra året fick du en sak som gjorde att din bil lät fräckt,

men i år får du något som ger lite mer effekt.

Pappa, denna gången är det på riktigt,

lova bara att du kommer att ta det försiktigt.

Antalet hästkrafter är några hundra fler,

och vi hoppas att du när du kör denna ler.

Du ser på Top Gear och drömmer dig bort,

du vill allt bra gärna köra bilar av den sort.

Nu är det inte längre en fantasi,

då vi ger dig möjligheten att just en sådan förare bli.
(HAN SKA FÅ KÖRA FERRARI/LAMBORGHINI)

 

 

PAPPA

Kära pappa, nu ska du få något kul,

nu kan du blanda och slippa hälla upp i en remmare som är ful.

Innehållet kan drickas skakad eller rörd,

och den kommer nu att se ordentligt utförd.

Du kan ha oliv med tandpetare i,

men ha inte för många då du vinglig kan bli.

Jag hoppas dessa faller dig i smaken,

och att de ibland kan ersätta ölflaken.

Nu är det dags för dig att öppna ditt paket,

att dina drinkar i dessa kommer smaka gott är något jag vet.
(MARTINIGLAS)

Det roliga var att jag och mamma hade köpt precis likadana pyjmasar till varandra i julklapp. Well, great minds think alike ;)


Tog knappt några bilder under jul heller :( förutom denna suddiga bild på tomtemor Sandra!


29 December 2011

God förmiddag gott folk. Nu är julen över, jag är tillbaka i Göteborg och det betyder att jag även är tillbaka i bloggvärlden. Jag vet inte vad det är med Trollhättan men när jag är där så får jag gjort minsta möjliga. Bloggar inte, tränar inte, pluggar inte. Gör nada helt enkelt. Måste jobba på det lite för det är gött frustrerande att hålla på så i en vecka som jag gjort nu. Blaaaaah mår jag då. Men nu är jag som sagt tillbaka i härliga Göteborg (ösregnar och blåser storm ute) och jag är redan igång igen. Känns bra! Började dagen med en powerwalk ute, höll på att blåsa bort men det var skönt ändå. Nu har jag påbörjat min packning då jag åker till Teneriffa på söndag morgon och det är mycket som ska hända innan dess så tänkte att det är lika bra att sätta igång nu. Känns väldigt udda att plocka fram shorts och linnen i slutet av december. Jag har nämligen aldrig åkt till de varmare delarna av världen under vinterhalvåret förut så detta är helt nytt för mig. Kul att prova på något nytt. Vad som inte är lika kul är att planet lyfter 06.00 den 1 Januari 2012, alltså nyårsdagen. Wihooo vad pigg man kommer vara då med tanke på att jag både ska på middag och hemmafest på nyårskvällen. Men men, det blir nog bra. Kan ju alltid sova på planet. Så, planer för idag då? Jodå, det finns allt några grejor inplanerade idag.

09.15-10.00 Powerwalk
Yoga, packa, greja...
15.00-16.00 Shoppa
16.00 Fika med Julia

Resten av dagen ska väl spenderas till att packa lite till och kanske måla sista strykningen på mina matsalsstolar. Skulle vara gött att få de helt klara. Vad har jag fått i julklapp kanske ni undrar. Men då ska jag ju självklart berätta det. Några av sakerna jag fått är...

smycken från Guldfynd by Kenza
en OnePiece
pengar
martiniglas
presentkort på Zara
flera nagellack och lite sminksaker
en receptbok
böcker
underkläder
kläder
grymt gosiga och snygga raggsockar
sällskapsspel
pyjamas
resan till Teneriffa är delvis julklapp

Jag glömmer alltid vissa saker som jag fått men det betyder inte att jag inte gillar eller uppskattar de.


Fick denna snygga onepiecen (tyvärr var inte killen inkluderad...)
Det var dock fel storlek på den så jag får ta en snygg bild på mig själv i den när jag fått den nya ;)

Shoooopping :)

Nu är det äntligen dags för sen efterlängtade mellandagsrean :) ska berätta lite om min jul senare!


The Hobbit



Då vet jag vad jag ska göra nästa vinter. Nämligen kolla på denna filmen. Excited? Yes!

21 December 2011

God "morgon". Har sovit länge idag, både skönt och lite jobbigt. Gillar att komma upp tidigt på mornarna så man kan få gjort mycket under dagen. Men, här slösas ingen tid ändå så håller på att tvätta för fullt just nu, behövdes kan jag säga, och håller på och gör mig ordning just nu. 

Jag är så besviken. Igår kväll, när jag gick och lade mig, så snöade det för fullt ute så jag förväntade ju mig såklart att det skulle vara helt vitt ute när jag kollade ut genom fönstret nu på morgonen. Men icke sade nicke. Det regnar så all snö är borta. Så, det är alltså 21 december, 3 dagar kvar till julafton och jag har fortfarande inte sett skymten av snö. Tycker detta är väldigt jobbigt som ni kanske märker. Jag gillar ju snö. Men nu ska jag sluta tänka på det och gå och ta mig lite frukost och kolla färdigt på gårdagens program av Jamie Oliver's Best Ever Christmas. Han är så bra. Jag skulle älska att ha hans jobb. Får ta och söka in till en kockskola eller något ;) 

Fairytale of New York

Med bara tre dagar kvar tills julafton så tänkte jag att jag skulle dela med mig av min absoluta favorit när det kommer till jullåtar. Enjoy!



Finally some snow



Ska precis gå och lägga mig så gick mot fönstret för att dra ner rullgardinen och vad ser jag när jag tittar ut i den mörka natten? Jo, inget mindre än snöflingor som sakta men säkert faller mot marken. AAAH, är superduperglad just nu och hoppas verkligen att det finns en massa snö när jag vaknar imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas!

Tog förresten lite bilder på Liseberg förut som jag ska försöka redigera lite och förhoppningsvis lägga upp imorgon. But now, bedtime. Sleep tight everyone.

5.36 pm


Julrim & Pannkakor


Julrimmen är färdigskrivna. De blev kanon om jag får säga så själv. Tänker dock inte lägga upp de här förrän efter jul, vore ju lite tråkigt om mina nära och kära som jag skrivit till ser de innan julafton. Det vill jag ju inte. Nu ska jag sätta mig ner och äta pannkakor med kesella och jordgubbar på. Mumma är allt jag har att säga om det. Om ett litet tag så ska jag även ta vagnen mot stan eftersom jag och några vänner ska på Jul på Liseberg då. Ska bli jättemysigt, har sett fram emot det enda sedan det öppnade. Förhoppningsvis får jag lite julkänsla i kroppen efter besöket. Men nu får jag inte låta mina pannkakor bli kalla. Ska försöka ta lite bilder på Liseberg som jag kan lägga upp senare eller imorgon. Hoppas ni får en mysig kväll :)


Pannkakor och Sköna hem...helt ok kombo :)

 





Igloo Village


Har suttit och kollat på resor halva förmiddagen, är så otroligt sugen på att åka iväg någonstans. Det spelar inte så jättestor roll vart utan skulle bara vara skönt att komma iväg ett litet tag. Jag kollade Frankfurt, Paris, London och andra storstäder men sedan hittade jag något som jag verkligen fastnade för och det var Hotel Kakslauttanen Igloo Village som ligger i norra delen av Finland. Har aldrig varit i Finland men finns det sådana här ställen vill jag definitivt åka dit.



På min lista om saker jag vill göra innan jag dör, som jag lade ut här för några dagar sedan, så står ju att se ett norrsken med och att se det på detta sättet skulle inte vara helt fel. Man bor alltså i en sorts igloo med glastak och det verkar något så otroligt mysigt.På dagarna gör man utflykter såsom att åka hundsläde, skoter eller kanske besöka snörestaurangen eller iskapellet. Skulle verkligen vilja åka hit. Frågan är bara vem man ska lyckas övertala att åka med?





Job Offer ♥


Wiiiii, har fått ett jobberbjudande nu under morgonen och har nu precis bokat in ett möte med chefen på företaget. Det är ett jobb som jag verkligen vill ha, tror jag skulle trivas kanonbra där så det är bara att hålla tummarna. Förhoppningsvis jobbar jag väl lite bättre än smurfen ovan.

11.51 am


Coffeetime



I-landsproblem så det bara skriker om det

Har precis sett klart på finalavsnittet av Dexter och nu måste jag vänta en massa månader innan jag får se nästa och jag vill verkligen inte vänta. Gillar den här serien rejält, har följt den från allra första början. Just nu sitter jag och gör absolut ingenting. Sitter bara och leker med mobilen...Borde kanske gå och lägga mig istället?


Jobbansökningar går allt annat än fort

För över fyra timmar sedan åkte jag till torget för att söka jobb. Det gick bra, fick lämna mitt cv hos ett stort antal affärer och caféer men vissa kräver att man söker via deras hemsida så det har jag suttit med sedan jag kom hem. Jag har alltså sökt jobb i över 4 timmar i sträck. Börjar bli lite trött på att fylla i tidigare arbetserfarenheter och tidigare utbildning. Men men, det är väl värt det i slutändan. Det hoppas jag i alla fall att det är. Trots all tid jag spenderat på detta idag så är det fortfarande en hel del affärer som jag inte gick till idag på grund av att mina CV:n som jag printat tog slut, trodde inte att det skulle vara så många intresserade men det var ju en kul överraskning, så jag ska printa många fler och åka dit imorgon igen hade jag tänkt. Det skadar inte. 


En trött Sandra med trassligt hår sitter i köket med ett
ljummet glas mellanmjölk i hand och söker jobb. Skål!

Big



Now we're talking! Jag älskar foton, älskar att ha de framme och att varje dag bli påmind om alla roliga grejor jag upplevt och gjort under mitt liv. Tänk att ha den här gigantiska ramen hemma. I would love to have it. Också något som någon där ute i världen kan få köpa till mig i julklapp :) Det dumma är bara att jag inte vet vart man kan köpa den. Lite småjobbigt!


Torget nästa

Jag har hållt på och ringt en massa samtal och skickat och svarat på en hel del mail nu under förmiddagen men nu är jag äntligen färdig och kan nu bege mig mot Torget för att söka lite jobb. Wish me luck!


Underbar kvalité på bilden idag...

Starbucks Coffee Ornaments



Okay, this is like one of the cutest things I have ever seen. Starbucks does not only have great coffee anymore, they now also have the cutest and most awesome christmas ornaments existing, in the shape of their coffeemugs. Since I am somewhat of a coffeeaddict, you can only imagine how badly I want these. Someone care to buy me these for me this xmas? ;)

19 December 2011

19 December 2011. Ledsen för risken att låta lite klyschig men var sjutton tar tiden vägen egentligen? Det är både skönt att det går fort men det är även lite läskigt. Jag vill att tiden ska gå fort för att jag vill bli några år äldre och åka ut och utforska allt det roliga som finns i våran lilla värld men det är även läskigt för helt plötsligt så kommer de åren att vara förbi och man kommer vara gammal och det kommer kännas för sent att göra något mer roligt och lite ansvarslöst utforskande. Då är det dags för familj kanske och visst det är säkert kul det med men det är så mycket som jag vill göra innan dess. Jaja, får väl se vad som händer. Även fast det är lite jobbigt för mig att erkänna så vet jag att man tyvärr inte kan planera hela sitt liv till punkt och pricka så jag vet ju faktiskt inte hur mina kommande år i livet kommer att se ut. 

Så...19 December alltså. 5 dagar kvar till jul. Känns konstigt. Vill ha snö. Det är 5 dagar kvar till jul, har inte sett ens en liten gnutta snö än och julkänslan är fortfarande inte här. Men imorgon ska jag till Jul på Liseberg (äntligen!) med lite folk så jag hoppas verkligen att den där mysiga känslan som jag letar efter ska hitta sin väg till mig då. I can only hope! 

Vad står på Sandra Frykmans schema idag då? Jo, har den senaste veckan sökt ungefär 30 jobb men det räcker tydligen inte så tänkte ge mig ut på stan och fråga runt lite om de behöver någon extra anställd. Skadar inte att fråga. Jag behöver ett jobb snart alltså. Är gött uttråkad under dagarna nu plus att lite cash nu skulle verkligen inte skada. Men det är bara att kämpa på. Sedan ska jag väl försöka dra mig iväg till gymmet lite senare. Får väl se hur det blir med det. Men först på schemat står kaffedrickande och det är precis vad jag ska göra nu så ciao!

SUMMERBURST 2012




Woooaaaaaahh! Gissa vad jag precis har köpt? Biljetter till Summerburst 2012 and it will be absolutely amaaaazing. Det är jag och två vänner som fixat så vi ska dit! Kommer bli så otroligt roligt. Älskar när saker och ting redan är bokade så man vet att det faktiskt blir av :D LÄNGTAR!!!

Before I die, I want to...

Det är många som har skrivit listor på saker de vill hinna göra innan de dör. Jag tänker inte vara sämre jag så jag har slängt ihop en lista på saker som jag vill göra under mitt liv. Oftast brukar dessa listor vara på 100 saker men jag har bara kommit på 34 än så länge så får väl se till att tänka igenom detta ordentligt för det kan ju inte bara finnas 34 saker jag vill göra. Känns lite tragiskt i så fall. Jag får uppdatera den när jag kommer på något och jag kommer även kryssa av den när jag gjort något av sakerna. 



  1. Må helt bra igen
  2. Bo utomlands igen
  3. Ta körkort
  4. Köpa mig en egen bil
  5. Varit i varje världsdel
  6. Varit i 50 olika länder
  7. Köpt ett eget hus
  8. Skaffa familj
  9. Hoppa fallskärm
  10. Hoppa bungyjump
  11. Lära mig fler språk
  12. Se norrsken
  13. Ta ett breathtaking fotografi
  14. Åka på festival utomlands
  15. Åka till ishotellet i Jukkasjärvi
  16. Studera utomlands igen
  17. Bo i New York under en tid
  18. Gå på 30 Seconds To Mars konsert igen
  19. Skaffa tatuering
  20. Simma med delfiner
  21. Ha en fotoutställning igen
  22. Åka den värsta bergochdalbanan som finns
  23. Flyga luftballong
  24. Gå bartenderkurs
  25. Gå baristakurs
  26. Åka på safari i Afrika
  27. Vara med i en flashmob
  28. Fira nyår utomlands
  29. Se kinesiska muren
  30. Springa ett maratonlopp
  31. Rida på en elefant
  32. Jobba som au pair
  33. Åka på roadtrip
  34. Åka på White Sensation


    Fick beslutsångest när jag skulle välja bild så fick bli båda. Fungerar det med!


18 December 2011

Tjoo!
Här sitter jag vid mitt lilla köksbord och dricker citronvatten och njuter av Aviciis härliga musik. Blir alltid lika taggad när jag lyssnar på den. Mamma och pappa har varit här en stund idag vilket var mysigt som vanligt. Drack kaffe och käkade julgodis som jag bakade häromdagen.

Igår så hade jag folk här hemma, alltid mysigt, och efter alla åkt hem så åkte jag och Astrid in till stan och tog oss varsin öl på ett riktigt härligt och hemtrevligt ställe som jag aldrig varit på förut. Le Village heter stället och det var bra på alla sätt och vis. Rekommenderar jag starkt om man känner för att bara ta en öl/drink och sitta och tjöta lite. Efter ölen så åkte vi hem hit, kollade efter lite lägenheter online i England. Det är löjligt dyrt vet vi nu. Riktigt bra kväll i alla fall.

Jag tog inga bilder men en av mina vänner gjorde det så får ta och lägga upp de när jag får tag på dem ;) 


Bild tagen från http://www.dotoday.se

Dålig planering?

Tjenixen! Har precis suttit i ett antal timmar och slipat klart och målat klart första lagret på mina matsalsstolar. Det dumma är ju att jag nu inte kan ta i stolarna förrän imorgon vilket betyder att jag måste vänta med att städa till imorgon. Tänkte inte riktigt på det innan. Nu ska jag försöka få bort färgen som jag lyckats få över hela kroppen och sedan är det dags för julgodisbakande (om det nu är ett ord?) :)

Måste sova snart också. Är helt slut ju! Imorgon blir det inte mindre att göra precis eftersom jag får gäster imorgon vid fem. Men det är inget dåligt att det är mycket som ska göras. Det är då jag mår som bäst :D

Men nu får jag ta och sätta igång så jag kommer i säng någon gång.


Glöggmartini

Pappa skulle ha lite folk hemma igår kväll och då ville han ha en lite rolig drink att bjuda på så han gjorde glöggmartini. Smakade helt okej, jag tyckte inte att det var någon wow-drink precis men den funka! Lite kul och juligt ändå :)


Bullbak

Igår kväll var det dags för bullbak och självklart inte vilket bullbak som helst utan lussebullbak! Lika kul som vanligt, älskar att baka och det är alltid kul att göra det med mamma, vi samarbetar rätt bra när det gäller just att baka. Vi är inte alltid så bra på det när det gäller andra saker. Pappa ville också vara med lite (som vanligt för att känna att han också bidragit) och gjorde hela två bullar. De dränkte han i mjöl så de blev gött torra men men...

Resten av bullarna blev bra, inte perfekta men jag gillar när det ser hemmagjort ut :) Goda blev de också så därför fick kvällsmaten igår bestå av ett stort glas mjölk och en stor lussebulle. Mumma!


Kan bara skriva på tåg?

Det känns ju lite så i alla fall, att jag bara kan skriva på tåg, eftersom det bara är då jag skrivit den senaste tiden och idag är det inte annorlunda. Sitter på tåget från Trollhättan till Göteborg just nu och ska direkt när jag är framme åka hem till min vän Astrid för lite fika och en massa tjötande. Mysigt!

Var ute på en promenad imorse. Var lika göttit som vanligt :) Det är så kul när man går den rundan som jag brukar gå när jag är hemma i Trollhättan för man har alltid sällskap av dessa sötingar...


Bekvämt? Snarare tvärtom!

Sitter fortfarande på tåget. Är så otroligt uttråkad och det är det ju bra att man har en blogg som man kan spendera sin tid på ;) Sitter som sagt fortfarande på tåget. Sitter jag i en stol? Nej. Sitter jag på en bänk? Nej. Jag sitter i trappan emellan vagnarna. Jag lyckades nämligen ta andra personers platser tre gånger och när det hände tredje gången så fanns det inga platser kvar. Otur? Lite, men det var ju också lite småkorkat av mig att inte kolla vilka vagnarna som var obokade. Jag kan ju inte säga att det är superbekvämt här precis men jag har i alla fall ett element att luta mig mot så jag fryser ju inte. Pluspoäng till SJ där. Nu är jag snart framme i min kära hemmastad och då blir det hem fort, slänga av mig kläderna, slänga på en klänning och sedan iväg mot konserten. Fart och fläng hele tin ;)

Trots att jag inte ser supernöjd ut på bilden så är det faktiskt inte så farligt här bland trapporna. Det är ju lugnt och skönt i alla fall :)


Är det svårt att fråga snällt?

Sitter på tåget, det har inte åkt än, och jag åker på fritidskort så har aldrig bokad plats på tåget. Därför finns ju alltid risken att man tagit någon med bokad biljetts plats. Så var fallet idag. Det kommer ett gäng på 5-6 personer varav en bär på en bebis och tappar nappen precis framför mig så jag plockar självklart upp den och ger tillbaka den. Fick ett snabbt tack och sedan fortsatte jag att lyssna på min musik och skriva julrim, som jag gjorde innan, och efter några sekunder så hör jag någon säga, väldigt högt och irriterat, "varför sitter du här? Det här
är faktiskt våra platser." Jag kollar upp och ser detta sällskap på 5-6 personer stå och stirra surt på mig. "Oj, men då ska jag flytta på mig vet du" svarar jag med ett litet leende på läpparna. "Ja, det tycker jag" säger surkärringen då med en ännu mer irriterad ton. Jag fattar inte? Är det svårt att vänligt säga "Ursäkta, men jag tror du råkat sätta dig på våra platser." Hur jobbigt kan det vara egentligen? Tänk vad mycket trevligare livet skulle vara om alla bara sade saker och ting på ett gladare sätt och med ett leende på läpparna. Det skulle bli så mycket bättre för alla!


Piiiiinsamt?!

Då var man på väg hem mot Trollywood igen då :) Ska bli roligt för har en del saker på agendan. Bland annat att gå på konsert ikväll med familjen (det är några vänner som är med och sjunger + sångerskan i Ace of Base) och imorgon ska vi till Skara för att fira farmor och kommer då träffa pappas sida av släkten vilket ska bli kul. Har inte sett de på ett tag nämligen.

Jag måste bara berätta om igår. Jag var ju ute och partajade lite och vad märkte jag tidigare idag när jag röjde lite hemma? Jo, att prislappen fortfarande satt kvar på klänningen som jag hade på mig igår. Haha, hoppas ingen såg det! Lite pinsamt. Men jag hade kul igår i alla fall. Blev inte riktigt som det var planerat men det är ju inte så ofta det blir det nu för tiden så börjar väl vänja mig.

Idag har jag gjort minsta möjliga. Skönt med sådana dagar ibland. Har suttit och kollat på serier och käkat gott. Men efter ett tag kände jag att det var extremt rörigt hemma så då fick jag mig ett ryck och städade och städade och städade. Vet inte hur länge jag höll på och det är fortfarande lite småkaos. Förstår inte hur jag lyckas eller tillåter mig själv att låta det bli så stökigt när jag är en sådan perfektionist på så många andra områden. Knepigt det där!



Mitt i ovädret

Här står jag, ensam mitt i ovädret. Kul? Nää, inte särskilt. På grund av det extrema vädret så är allt typ försenat. Har väl ingen brådska egentligen men det är ju inte direkt varmt och skönt här ute i blåsten.

Jag hade min sista lektion av intensivutbildningen på körskolan idag. Gick väl hyfsat. Skyller på vädret ;) Jag har fått tid för både halkan, teoriprovet och uppkörningen och jag vill bara få det gjort.

Efter körlektionen så gick jag på stan i jakt efter något att ha på mig nu under kvällen. Gick väldigt bra. Hittade tre klänningar, kunde inte välja så fick bli allihop :) är dock fortfarande lite osäker när det gäller en av de så får se om även den är en keeper eller om den lämnas tillbaka. Får se hur det blir!

Tog även en tur till arbetsförmedlingen idag. Jag har redan skrivit in mig men tydligen måste man gå dit också. Tydligen var jag tvungen att fylla i ytterligare uppgifter innan de kunde hjälpa mig så det var ju bara att åka hem igen. Krångligt allt ska vara då.

Just nu är jag på väg till Livia där det ska förfestas lite. Julia och Becca är där också och trots att vi fyra har känt varandra ett jädrans bra tag så har vi aldrig lyckats gå ut tillsammans. Idag blir det ändring på det. ÄNTLIGEN!

Kanske blir några snygga bilder tagna under kvällen...you can only wait and see. Ha en grymt bra fredagskväll :D


Shopping eller Arbetsförmedlingen? Svårt val? Njaa...

Orkade inte åka till Arbetsförmedlingen idag, tar det imorgon. Istället åkte jag och shoppa lite. Hittade en klänning på Monki som satt som en smäck så den köpte jag såklart. Något att ha på jul tänkte jag men får se, men jag kommer inte visa hur den ser ut på idag, ni får ha tålamod och vänta tills jag faktiskt ska använda den. Jag inhandlade även lite annat smått gott såsom en foundation, fotfil, och kaffe och te från Indiska som luktade gudomligt gott. Båda luktade väldigt juligt och det passar ju såklart och jag med min beslutsångest kunde ju inte bara välja en så fick bli båda två :) Soooo, nu ska jag gå och ta mig min allra första kopp av Cozy Christmas te. Låter mumma!







8 December 2011

Tjeeena! Har fått gjort en hel del idag och det känns alltid bra. Började dagen med en promenad ute i mörkret, alltid skönt med lite frisk luft på morgonen :) Efter promenixen så åkte jag iväg till trafikskolan där jag hade min näst sista dag på intensivkursen. Det har varit kul och jag har lärt mig väldigt mycket men det ska ändå bli ganska skönt när det är över. När körlektionerna var över så sprang jag iväg till simhallen där det blev ett litet simpass, grymt härligt, och sedan skyndade jag mig iväg till ett möte.

Nu är mötet precis avklarat och jag hade tänkt att åka iväg till arbetsförmedlingen så hela den processen blir klar också. Skulle vara väldigt skönt. Men först ska jag gå och köpa mig lite härliga skönhetsprodukter (läs fotfil och foundation ;))


Julkänsla

Något är fel med bloggen. Har inte gått att ladda upp något. Såg nu att detta inlägg inte lagts upp heller så får väl slänga upp det nu istället. Det stämmer ju inte riktigt eftersom det var skrivet i lördags men jag orkar verkligen inte skriva om det så det får vara som det är :)

Det är december, imorgon är det andra advent, ljusstakar står framme i varje fönster, julkalendern har börjat på tv och det luktar lussebullar vart man är i stan. Trots detta så har jag ingen julkänsla i kroppen överhuvudtaget. Vad det beror på? Bristen på snö. Jag bor i Sverige, det är december och jag har fortfarande inte sett skymten av snö. Något är fel. Jag gillar det inte alls. Jag älskar julen och även tiden innan (läs hela december) för att jag alltid får en så härlig känsla i hela kroppen och allt är så himla mysigt vilket jag tycker om väldigt mycket om. Jag har inte ens en liten gnutta av den känslan i kroppen. Mina vänner kommer säkert idiot-förklara mig när de hör detta men jag vill verkligen ha snö nu så kom igen nu vädergudarna, se till att jobba lite och fixa mig en massa snö. Inte några fjuttiga cm heller utan närmare metern låter bra :)


Time to travel again!

God dagens! Nu är det dags att resa igen. Sitter just nu på tåget som borde åka när som helst nu. Gissa vilket glamoröst ställe jag ska till? Trollhättan. Wiiiihooo! Nä, ska inte vara sådan. Det är mysigt att åka dit, att spendera lite tid med familjen :) men just det här med att resa är något som man, eller jag i alla fall, har ändrat syn på under årens gång. Under hela mitt liv så har jag haft lyxen att få resa hyfsat ofta med min familj. Det beror på vem jag jämför med såklart men jag tycker jag har rest en del i alla fall. Det jag skulle komma fram till var att på grund av att jag rest som jag gjort så är det inte lika speciellt längre. Då menar jag inte själva upplevelsen i sig att vara utomlands eller i en ny stad eller whatever utan jag pratar om själva resan, alltså tiden på flyget, i bilen, på färjan eller på tåget. Jag kommer ihåg en gång när jag var 12. Jag och mina närmaste vänner skulle åka till Göteborg för att shoppa, detta var alltså under tiden då jag fortfarande bodde i Trollhättan, och vi skulle ta tåget dit själva. Jag tyckte det skulle bli så kul, inte bara själva upplevelsen och tiden i Göteborg utan även resan dit. Nu sitter jag här, på tåget som åker just mellan Göteborg och Trollhättan, och tycker att det är den vanligaste saken som finns. Inget speciellt alls. Lite tråkigt på ett sätt men det visar ju samtidigt hur mycket jag har utvecklats genom åren och hur mycket jag faktiskt måste ha varit med om för att känna som jag gör. Haha, detta var inte alls vad jag hade tänkt skriva om i detta inlägget men det blir såhär ibland när jag sitter med mobilen, en dator eller papper och penna och tankarna börjar flöda. Då skriver jag helt enkelt automatiskt ner dem. Ganska kul att läsa vad man faktiskt skrivit efteråt för man tänker inte så mycket på hur eller vad man skriver uran fingrarna går nästan lite av sig själva. Lite kul att se vad som faktiskt försiggår där uppe i skallen på en ;)

Jag hade tänkt att skriva om vad jag gjort de senaste dagarna men jag antar att jag får ta och skriva det i ett nytt inlägg senare :)


RSS 2.0