19 December 2011

19 December 2011. Ledsen för risken att låta lite klyschig men var sjutton tar tiden vägen egentligen? Det är både skönt att det går fort men det är även lite läskigt. Jag vill att tiden ska gå fort för att jag vill bli några år äldre och åka ut och utforska allt det roliga som finns i våran lilla värld men det är även läskigt för helt plötsligt så kommer de åren att vara förbi och man kommer vara gammal och det kommer kännas för sent att göra något mer roligt och lite ansvarslöst utforskande. Då är det dags för familj kanske och visst det är säkert kul det med men det är så mycket som jag vill göra innan dess. Jaja, får väl se vad som händer. Även fast det är lite jobbigt för mig att erkänna så vet jag att man tyvärr inte kan planera hela sitt liv till punkt och pricka så jag vet ju faktiskt inte hur mina kommande år i livet kommer att se ut. 

Så...19 December alltså. 5 dagar kvar till jul. Känns konstigt. Vill ha snö. Det är 5 dagar kvar till jul, har inte sett ens en liten gnutta snö än och julkänslan är fortfarande inte här. Men imorgon ska jag till Jul på Liseberg (äntligen!) med lite folk så jag hoppas verkligen att den där mysiga känslan som jag letar efter ska hitta sin väg till mig då. I can only hope! 

Vad står på Sandra Frykmans schema idag då? Jo, har den senaste veckan sökt ungefär 30 jobb men det räcker tydligen inte så tänkte ge mig ut på stan och fråga runt lite om de behöver någon extra anställd. Skadar inte att fråga. Jag behöver ett jobb snart alltså. Är gött uttråkad under dagarna nu plus att lite cash nu skulle verkligen inte skada. Men det är bara att kämpa på. Sedan ska jag väl försöka dra mig iväg till gymmet lite senare. Får väl se hur det blir med det. Men först på schemat står kaffedrickande och det är precis vad jag ska göra nu så ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0