Julaftonsmorgon

God Morgon!
Vilken underbar julaftonsmorgon att vakna upp till. Julmusiken spelar och fönstret är fyllt av pudersnö, kan inte bli mycket bättre! Jag har några final touches kvar att greja med på mitt rum (städa) och sen ska jag göra mig iordning för mormor kommer redan halv 11 vilket är om bara lite mer än en timme kvar. Men först ska jag ner och äta julaftonsfrukost, hmm kommer inte ihåg vad jag brukar äta Gröt kanske?
Hoppas ni alla har en jättemysig jul!

Massa mysiga julkramar!


Merry Xmas


Då var julafton äntligen här! Eller det är ju inte riktigt afton än men you all know what I mean :) Ja lovade ju att lägga upp en bild på min färdiga ris á la malta men, sorry to disappoint you, jag åt upp den innan jag kom på att jag skulle fota. Acted before thinking! Nu börjar jag bli trött, det märker man lätt på mitt sätt att skriva; Ju mer engelska det är inblandat the more tired I am. Därför säger jag härmed God Natt och God Jul på er alla! Hoppas ni får en mycket mysig dag fylld med roliga paket :D Det kommer nog va äkta julkänsla tack vare all snö som ligger på backen och som fortfarande faller ner från himlen. Så sött och fint så =)

  SNOW FROM OUTSIDE MY
                                                                                                                           WINDOW


Julkramar!


KONTRAKTET ÄR SIGNAT, DAGS ATT BÖRJA PACKA IGEN!

Tjohejsan!
Lägenheten som familjen och jag var och tittade på häromdagen är nu våran =) Familjen har nog aldrig tagit ett beslut så fort tillsammans förut men den var verkligen så sjukt underbar så det var en chans man bara inte kunde missa helt enkelt. Jag är så himla glad! Det dumma är bara att vi inte får flytta in förrän 1 April 2010 och det är ett bra tag kvar :( fast vi får börja packa in våra grejer i lägenheten i mitten av februari och det är ju inte så långt kvar. Anledningen till varför vi inte kommer flytta in då är för att vi kommer behöva betala dubbel-hyra då; både för denna lägenheten som vi bor i nu plus den nya. Lite segt men vi kommer flytta dit iaf, that's the main point! Ville bara meddela detta ;-)

Kramar!


Xmas Outfits

Har äntligen rensat färdigt min garderob, har hållt på i ett dygn nu. Ska inte säga att jag grejat konstant men ändå ;) Nu är jag i alla fall färdig och det känns något så fantastiskt! Jag har också provat lite olika outfits, försöker hitta något att ha på mig under juldagarna nu och nu tror jag att jag har bestämt mig för dessa två:   Xmas outfit 1
  Xmas outfit 2

Fast jag ska ha svarta leggings under, blir nog lite kallt annars ;) Ska också ha en kortare skinnjacka till! Nu ska jag ner och fika med mamsen, kanske ta lite av julgodiset jag gjorde igår =) MUMSIGT, i hope ;)

Kramar!


23.12.09

Tjenixen fixen, kom precis tillbaka ifrån Överby Köpcentrum och har fått köpt något att ha på mig imorgon. Inte det snyggaste som finns men det får duga. Kan inte fatta att det är julafton imorgon, helt galet känns det! Gjorde julgodis och liknande igår och en jätte mumsig julmarmelad med apelsin, fikon och kanel. MUMS! Ska ge bort varsin burk till mina kära mor- och farföräldrar imorgon. De uppskattar ju oftast hemmagjorda saker mer än köpta, i alla fall från sina barnbarn.


Min hemmagjorda julmarmelad!

Håller på i köket för tillfället också, lagar dagens lunch: smörstekt lax med honungs- och citron-marinad och till det potatismos och lite grönsaker, yummie säger jag bara. Så vad händer mer idag? Jag måste städa mitt rum, noggrant har mamma sagt, vilket inkluderar min toalett blaah! Hatar att städa, det finns nog inget tråkigare här i livet, vad jag vet. Men det är väldigt skönt när det väl är städat så det får det väl vara värt, det är ju trots allt jul :) Pynta granen ska vi göra hela familjen tillsammans ikväll, tradition att göra kvällen före även om det enligt andra är allt för sent. Men det tycker inte jag =) Fast jag är ju som sagt van vid det! Det är ändå lite julkänsla här, julmusiken spelar och igår snöade det något ofattbart så vi har en 3 decimeter snö nu. MYSPYS! Nu måste jag laga vidare med maten. Mmmmh!

Kramar!


cHaNgE oF sTyLe

Hade mittbena nästan hela dagen igår, har aldrig haft det förut om man inte räknar med när man var liten då förstås. Vet inte riktigt om jag tycker jag passar i det eller inte, kanske kan ha det någon gång ibland för att få lite variation. För skojs skull helt enkelt.
 

Jajamen, så ser jag ut i mittbena dårå! Hmm, ser väl ok ut antar jag!

Kramar!


My cold stops me from living

God Morgon! Skulle egentligen åka till Göteborg idag, precis nu faktiskt, men vaknade med en ännu mer förvärrad förkylning och kan därför inte. Det är julafton om två dagar och då vill man ju vara frisk och kry. En annan anledning till varför jag inte kan åka är för att jag hade lagt undan 1000kr på ett säkert ställe, trodde jag, men nu på morgonkvisten var de helt plötsligt borta. Mamma vet inte vart de är, inte pappa heller så det är bara brorsan kvar nu men han sover nog en 5 timmar till om jag känner han rätt. Mitt studiebidrag kanske har kommit in på kontot om jag har tur men det brukar väl inte komma förrän den 30:e varje månad så chansen är rätt liten. Anledningen till att jag behöver pengar precis NU är för att nyårsklänning inte har införskaffats ännu och nu börjar det ju närma sig. Något vettigt att ha på mig på Julafton har jag inte heller och det är ju faktiskt bara två dagar kvar nu, känns inte så. Tror att mamma ska åka och fixa gran idag så då får man väl kanske lite mer 'xmas feeling'.
    
Tänk om jag hade de pengarna :/                       Längtar tills julgranen ska pyntas,
                                                                           julmusiken är på, jusen är tända
                                                                           och doften av pepparkakor och  
                                                                           lussebullar fyller huset.
Det lät nästan som en juldikt det där du. Tänk så det kan bli!

Kramar!

Lägenhetsvisning

Halloj! Har precis varit och kollat på lägenhet med fader och moder och jösses va fin den var. Våran ser ju ut som värsta sophögen i jämförelse. Mamma och jag är både för att flytta dit, pappa tycker också den var bra förutom att det bara var ett badrum men äsch det får det va värt. Den hade verkligen mysfaktor+++ tack vare det höga taket, den stora kaminen, dem gammaldagsa och stora fönsterna och det fina trägolvet. Läget är också mycket bättre, 2 minuters gång både till centralen (där jag tar tåget till Göteborg varje dag) och till badet och gymmet. Ååååh jag vill såå flytta dit, och meddetsamma :-D Nu ska familjen göra en pro/con-lista, har en känsla av att pro sidan kommer vara mer fylld. 

 
Vardagsrummet såg ut typ såhär fast fönstrerna gick inte hela vägen från golvet till tak annats är det väldigt likt ;)

Kramar!


No I'm not a big fan of General Motors

Just nu sitter jag och kollar på nyheterna med min kära pappa och det handlar som vanligt nu för tiden om hans jobb, Saab. Att GM inte bara kan acceptera Spykers bud är helt galet. Saab har flera olika intressanter men det verkar ju som om GM redan bestämt sig för att göra allt i deras makt för att få lägga ner Saab. Fattar inte hur de tänker!!!

Förkylningen har tagit fart

God Morgon! Vaknade för några minuter sen med rinnande näsa och förvärrat halsont sen igår, yippie. Tror inte en tripp till gymmet är en så bra ideé men en promenad kanske jag kan klara av, jag får se.  
Tänk om man ändå kunde se så söt ut när man var sjuk!
Jag hade planerat att gå och shoppa lite idag men är lite tveksam, ska nog vänta lite med det. Nu ska jag gå och ta lite frukost i alla fall men jag ska skriva lite mer senare.

Kramar!


Dag med härlig start

Dagen började med en mysig, men kall, långpromenad med pappa runt om i staden traskandes i snödrivorna. Även fast jag frös som en hund så känns det som att min förkylning blivit mycket bättre, vilket låter väldigt konstigt. Om det känns lika bra imorgon ska jag gå och gymma, det va alltför längesedan! Har också vart och ätit på O'Learys med familjen idag och sen varit på kalas hos en familjekompis. En riktig familjedag helt enkelt!
Det känns något så otroligt skönt att det är söndag kväll och att man inte behöver tänka på vad klockan är eller vad som behöver packas inför skoldagen imorgon eftersom det inte är någon skola imorgon.
Hade på mig en ny tröja från BikBok idag som jag köpte i fredags som är korallfärgad. Köpte en likadan fast vit också, behövde lite tröjor kände jag. Har varit lite på stan och kollat på kläder idag också, jag fattar inte hur jag hinner med allt, och hittade en snygg luvtröja i vitt, rött och blått, på Gina Tricot, snygg men ändå mysig. Funderar på att gå ner och köpa den imorgon efter träningen.
Luvtröja från Gina TricotLuvtröja från Gina Tricot

Jo, nu när jag såg en bild på den igen så bestämde jag mig för att köpa den. Ska ta ett kort på mig i den imorgon så ni får så hur den ser ut på också.

Til' then,
Kramar!


At last

Herregud va krångligt det ska va att fixa ny blogg då. Har suttit i över en timme och försökt hitta en 'valid' domän eftersom jag har haft ca. 5 olika bloggar fram tills idag som bara handlat om en sak: min resa till ett smalare jag. Nu är jag trött på det och har bestämt mig för att skriva om lite roligare saker, som att leva livet t ex. En liten presentation av mig själv skulle väl passa bra här då tycker jag.

Jag heter Sandra Frykman, som ni nog förstår pga mitt bloggnamn, just nu är jag 16 år gammal och bor i en liten håla kallad Trollhättan. Har bott här från att jag föddes till en ålder av 13, sen flyttade jag med familjen till Frankfurt, Tyskland i 3 år och har nu ganska nyss kommit tillbaka. Jag studerar för tillfället på Hvitfeldtska Gymnasiet i Göteborg och läser IB-linjen, pendlandet är odrägligt. Det är mitt liv i kort och gott men vad gillar jag att göra, jo det ska ja berätta. Jag älskar att baka, laga mat och liknande. Shoppa är också en favorit, om man bara hade en ekonomi utan dess ände. En myskväll med tjejerna är alltid härligt men säger absolut aldrig nej till en riktig storfest, något man saknar lite ifrån Tyskland måste jag säga.
Nu är klockan lite före ett och tröttheten börjar sätta in --> dags att sova! Jag lovar att jag ska skriva så ofta jag har möjligheten, skulle va kul att ha en blogg i mer än en vecka för en gångs skull!

Kramar!


RSS 2.0