Piiiiinsamt?!

Då var man på väg hem mot Trollywood igen då :) Ska bli roligt för har en del saker på agendan. Bland annat att gå på konsert ikväll med familjen (det är några vänner som är med och sjunger + sångerskan i Ace of Base) och imorgon ska vi till Skara för att fira farmor och kommer då träffa pappas sida av släkten vilket ska bli kul. Har inte sett de på ett tag nämligen.

Jag måste bara berätta om igår. Jag var ju ute och partajade lite och vad märkte jag tidigare idag när jag röjde lite hemma? Jo, att prislappen fortfarande satt kvar på klänningen som jag hade på mig igår. Haha, hoppas ingen såg det! Lite pinsamt. Men jag hade kul igår i alla fall. Blev inte riktigt som det var planerat men det är ju inte så ofta det blir det nu för tiden så börjar väl vänja mig.

Idag har jag gjort minsta möjliga. Skönt med sådana dagar ibland. Har suttit och kollat på serier och käkat gott. Men efter ett tag kände jag att det var extremt rörigt hemma så då fick jag mig ett ryck och städade och städade och städade. Vet inte hur länge jag höll på och det är fortfarande lite småkaos. Förstår inte hur jag lyckas eller tillåter mig själv att låta det bli så stökigt när jag är en sådan perfektionist på så många andra områden. Knepigt det där!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0