Last week of work

Tjenare tjenare. It's been a while dear blog men jag har faktiskt haft annat för mig. Denna veckan är alla exams (slutprov) och jag är väldigt lugn vilket inte är likt mig. Jag brukar stressa runt som en galning vid dessa tillfällen. Jag har mitt första idag, det är i matte, och det börjar om 2 timmar och jag är inte orolig eller stressad för fem öre. Knepigt men väldigt skönt! :) Efter denna veckan är det inte mycket kvar att göra i IB2. Jag ska bara skriva en uppsats nästa vecka sedan är jag helt klar och det ska bli grymt gött! Tvåan har ju inte varit ett kanon-läsår för min del och därför ska det bli gött när det är klart och jag kan fokusera på att ha roligt under sommaren, slappna av och tjäna lite pengar så att jag till hösten är laddad och klar för att ta mig an det sista, och jobbigaste, året av IB och av Gymnasiet.

Det är smått galet, om 1 år vid den här tiden så tar jag studenten :S Hallå, vad hände där liksom? Jag gick ju på mellanstadiet nyss i Skoftebyn i Trollhättan och visste inte mycket om omvärlden eller vad som väntade i framtiden. I för sig så vet jag fortfarande inte vad framtiden har att erbjuda men jag har lite mer experience av allt möjligt nu jämfört med då vilket på ett sätt är ganska skönt. Trots att man har mått skit de senaste åren så känner jag verkligen hur det har stärkt mig som person så det stämmer verkligen att "det finns inget ont, som inte har något gott med sig." Ganska skönt att det är så, eller hur? ;)

Just nu sitter jag och dricker kaffe, första sedan i torsdags faktiskt, haha, känns lite konstigt. Gott var det i alla fall och jag sitter samtidigt och pluggar det sista inför matteprovet sen. Jag hade tänkt gå och träna nu på morgonen men tänkte att det nog är bättre att förbereda sig inför provet så träna får jag göra sen :) Tänk om 2,5 vecka är det sommarlov. Åh himmel vad härligt det ska bli! Lovet kommer, för min del, inte bli så lugnt i för sig but that's the way I like it. Älskar när man har massa kul inplanerat och det har jag :) Vad jag ska göra berättar jag dock inte nu, det får bli ett annat inlägg ;)
Min vecka ser ut så här...

Måndag
12.30-14.30 Math exam
Träna
Plugga inför alla andra exams
Läsa Fröken Julie

Tisdag
09.00-11.00 Svenska exam
13.20 Tid hos läkare
Plugga inför alla andra exams
19.30-21.00 Kickboxing med Astrid :)

Onsdag
09.00-11.00 Physics exam
12.30-14.30 English exam
Plugga inför alla andra exams

Torsdag
06.30 Gymma
12.30-14.30 Economics exam
Plugga inför tyska exam

Fredag
09.00-11.00 German exam
UT OCH FIRA ATT EXAMS ÄR ÖVER!

Lördag
Åka till Trollhättan
Kolla handbolls-em som är i Trollhättan :)
Fest + utgång med Sandrika :)

Söndag
Fira mors dag
Åka till Göteborg
Träffa Elin & Christina

Det händer mycket denna vecka men det är rätt kul. Jag längtar verkligen till helgen, ska bli så skönt att vara klar med alla exams. LÄNGTAR!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0