Sjunde April Tvåtusenelva

Hej, hopp, galopp!
Vaknade vid 9 idag så det blev inte så tidigt som planerat men det gjorde inget för Becca som jag skulle åka och shoppa lite med under dagen cancelled så jag ska inte iväg förrän vid kvart över två. Då ska jag hem till Livia där jag, hon, och Julia ska bestämma det sista angående Holland, skulle vara skönt att ha allting klart. Gillar inte att inte ha koll på saker och ting. Tycker faktiskt det är lite småjobbigt! Men innan dess, när som helst nu faktiskt, så kommer min kära far hit och ska påbörja tapetseringen av hallen. Är sooo excited :D Tror hallen kommer bli jättefin, jag lovar att jag ska fota den när det är klar :) Jag känner mig lite osocial som åker ungefär en och en halv timme efter att han kommit hit men han ska sova över här så vi kan ju prata hela kvällen och till morgonen. Plus att han ska ju tapetsera och killar kan ju inte göra två saker samtidigt så det kommer väl inte gå att prata med honom ändå ;) 

Jag ska nog åka in lite tidigare till stan ändå, när jag tänker efter, och köpa mig lamporna till hallen. Skulle vara kul att ha hall-lampor när jag har släktkalas :) Helt sjukt vad seg jag är när det gäller vissa saker. Jag har bott här i ett halvår och har varken hall- eller köks-lampa! PINSAMT!!! Men jag ska sätta igång med det ordentligt i Maj när jag är färdig med allt resande, för ett tag i alla fall ;), och jag vet hur mycket pengar jag kan spendera på inredning för det är där skon klämmer just nu. Jag vill ju inte spendera en massa pengar på inredning nu och sedan märka att jag har jättelite pengar när jag är ute och reser. Skulle vara lite segt!
På tal om inredning så hittade jag en ny inredningsbutik ute på Frölunda Torg som heter Iems och är helt underbar. Jag blev förälskad på direkten och ville ha allt som fanns därinne. Hittade bland annat skitsnygga matsalsstolar men precis som i de flesta inredningsbutiker så var det även här svindyrt! Hittade även en snygg väska i större storleken. 1899kr! DET ÄR SÅ TRÅKIGT för oss "vanliga" människor ibland. Vi som inte bara kan gå och shoppa allt vi vill ha utan att behöva kolla på prislappen. Jag vet ju till exempel att jag aldrig kommer köpa den väskan. Även fast jag har råd så vill jag inte spendera så mycket pengar på en väska. Känns inte värt tycker inte jag. Däremot tror jag att vi "vanliga" människor uppskattar saker mer när vi väl har råd att köpa dem jämfört med sådana som aldrig har behövt spara för att ha råd med något eller behövt prioritera vilket man har mest användning av. Vilket som är smartast att köpa. Nä, de kan bara köpa allt utan att blinka. Jag skulle vilja ha en dag när jag fick göra det men jag skulle inte vilja ha det så jämt. Och NEJ, det säger jag inte för att jag är avundsjuk, för att jag inte har det så, utan jag menar det verkligen. Tråkigt att aldrig få känna av den härliga känslan av att köpa något som man verkligen sparat till länge och velat ha under en lång tid. Tänk att aldrig få uppleva det! Usch vad segt!

Nu ska jag fortsätta på min svenska-uppsats en liten stund till innan pappa ringer och ber mig hjälpa till att bära upp saker. Det får bli dagens träningspass, att bära saker upp för alla trappor. Det är faktiskt sjukt jobbigt, inte att bära småsaker men saker som bord, soffor, sängar, och byråar är inget roligt. Man blir riktigt trött i kroppen efter det kan jag meddela. Det var härligare när vi flyttade till och från Tyskland, då vi hade flyttgubbar som gjorde allt jobb, behövde inte göra ett smack. Lyxigt :D Nä, nu får jag ta och plugga. Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0