One week...

Idag är det bara en vecka kvar tills jag flyttar hemifrån. ÅÅÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR!!! Kunde dessvärre inte fira denna glädje, av att det endast är just en vecka kvar, med min vän Rebecca, som jag ska bo med i, idag pga att jag inte mår bra. Vet inte vad det är för fel på mig, allt känns bara olustigt och jag mår illa. Vet inte hur jag ska förklara det riktigt. Nu mår jag lite bättre, den friska luften jag fick när jag gick på en promenad förut hjälpte nog. Jag skrev ju igår att jag såg vissa grejer som jag hade velat ta kort på när jag gick en promenad med min mamma igår, så jag gick samma väg idag och hade denna gången med mig min kära kamera. Tog självklart lite kort:


Känns att det är höst ute, blåste som bara den...

...och syns definitivt.

Älskar att gå i skogen, så fridfullt och uppfriskande, särskilt när det
blåser som det gjorde idag.



Såg en liten insekt som var väldigt fotogenisk.

Det var detta jag ville ta kort på igår. Knallröda löv som tillsammans formar ett hjärta. Syns inte så bra från vinkeln jag har tagit kortet men jag lovar, det ser precis ut som ett knallrött hjärta :)

Det var jätte kul att komma ut och använda kameran lite :) Har ju inte gjort det på ett tag, som jag säkert nämn ett antal gånger.

Vad har jag gjort mer idag då? Hmm, slappat, kollat på O.C., lagat mat, spelat gitarr, mm. Något extremt roligt som hänt idag är att min bror klarade sitt teoriprov i morse så nu har han fått moppekörkort! Jag är så stolt över honom, så GRATTIS LILLEBROR TILL KÖRKORTET! Bara tre år tills du ska ta nästa ;)

Nu måste jag gå och plocka undan lite på mitt rum eftersom några snubbar ska komma och tvätta våra fönster imorgon av någon anledning, och som mamma sa så är det bra om de kan komma fram till fönstret i ditt rum. Just nu är det nog lite svårt, eftersom det är grejer lite överallt. Så nu ska jag göra det, och sen känner jag för att baka något. Mår alltid bättre av att lyssna på musik på hög volym och samtidigt baka något roligt.

Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0