I'm back!

Hej kära blogg!

Det va ett bra tag sedan jag skrev något men nu känner jag att jag är redo att börja blogga ordentligt igen. Det har hänt en hel del sedan mitt senaste inlägg, vilket pinsamt nog var på julafton 2009. I denna meningen hade jag nu tänkt skriva allt det som har hänt, men det står helt still, kommer inte på en enda liten grej. En stor sak som händer väldigt snart i alla fall, om två veckor faktiskt, är att jag då flyttar hemifrån. Jag och min kära vän Rebecca ska flytta in i en lägenhet i Göteborg tillsammans. Anledningen är att jag och hon pluggar där, på Hvitfeldtska Gymnasiet, och vi börjar båda bli lite småtrötta på att pendla. Småtrötta var fel ordval förresten, vi är sjukt trötta på det. Det orsakar stress, för lite sömn, irritation och konflikter, så det ska bli väldigt skönt att slippa allt sånt.
Jag och tre kompisar var nere i Frankfurt, Tyskland för en månad sen ungefär och hade the time of our life. Det var en av dem roligaste grejerna jag gjort i hela mitt liv, och om 1,5 månad är det dags igen. I förrgår bokade jag och 5 kompisar flyg och hotell i Frankfurt, där vi ska tillbringa vårt höstlov. Jag längtar något kopiöst. Det ska inte bara bli roligt för att vi ska ut och festa hela kvällarna eller för att Frankfurt är en fantastisk stad, utan också för att jag ska träffa folk, vänner, som jag inte sett på nästan ett år. Jag bodde ju där mellan 2006-2009 och känner därför några som fortfarande bor kvar. Det ska i alla fall bli väldigt roligt och skönt att komma iväg från Sverige överhuvudtaget.
Nu ska jag plocka fram mina träningskläder så jag kan springa iväg till gymmet direkt när jag vaknar imorgon. Det är så härligt att träna innan frukost tycker jag. En underbar start på dagen! Det kommer bli extremt jobbigt att träna bara är jag rädd, eftersom jag varit förkyld hur länge som helst och därför inte tränat alls. Nu mår jag bättre , har bara lite hosta, men jag har sådan abstinans efter träning i kroppen så jag känner att jag måste iväg.
Det blir tyvärr ingen bild till inlägget idag, men det kommer vara på de flesta sen, ser så mycket mysigare ut då.
Känns bra att vara tillbaka i bloggens värld!

Tills nästa gång, ha det bra! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0