Brödbak och Idol

Har bakat ett gluten-, ägg- och mjölkfritt bröd för jag har en massa produkter och grejer kvar från när vi trodde att jag var allergisk mot allt det som behövdes användas. Det blev...udda. Glutenfritt bröd blir antingen jättekladdigt eller stenhårt när det är klart. Denna gången blev det kladdigt, lite geléaktigt, vilket inte är en god konsistens på bröd precis. Men det var bara att lägga på smör och ost, trycka i sig det och se glad ut. Kollade på Idol samtidigt så det distraherade mig lite från den otäcka och udda smaken. 

Detta är då hur den otäcka limpan ser ut. Ser t.o.m. udda och otäck ut!

Det var nog sista gången jag bakade lingonlimpa med allergigrejer i alla fall. Hädanefter får dessa produkter bara användas till pajer och kakor, där är de goda :)

Eftersom jag redan tvättat ansiktet och borstat gaddarna ska jag nu lägga mig och kolla på det första avsnittet av säsong 3 av O.C. (såklart!). Jag har hört att det finns speciella rehabiliteringscenter för folk som har blivit för besatta av O.C.. Det hemska är att jag inte skojar, utan är helt seriös med det. Men jag tror inte jag har nått till den nivån än att jag behöver hjälp för att sluta se på en serie, och det är inget jag strävar efter heller.

God natt bloggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0