29 September

Sitter just nu och käkar rostat bröd med marmelad och ost och dricker till detta te. Äkta English style! Kollar faktiskt på the O.C. också (ovanligt va?!) 

Idag har jag varit hemma sjuk och har verkligen haft hur tråkigt som helst. Har pluggat en hel del så det känns ju bra men annars har allting bara varit tråkigt. Skulle egentligen gått och klippt mig nu på eftermiddagen idag men eftersom jag inte mådde så bra så blev jag tvungen att avboka det. Känns sådär eftersom mitt hår är i desperat behov av att klippas, det är äckligt slitet. Får väl ta det någon gång nästa vecka antar jag. 

Imorgon åker min mamma till Berlin och min pappa är just nu i Paris så min mormor kommer hit och ska vara "barnvakt" åt mig och min bror mellan torsdag-söndag. Ska bli mysigt tycker jag! När jag var yngre spenderade jag någon helg då och då hemma hos mormor och morfar och vi lekte hela tiden. Jag älskade det. Nu när jag är äldre så träffas vi inte lika ofta och absolut inte lika länge. Nu för tiden blir det mer en fika på max två timmar. Därför ser jag fram emot helgen, kanske lite för att jag får hjälp att packa också ;) Flyttar ju faktiskt om 5 dagar :)

Nu ska jag fokusera mer på TVn och OC :) 
Hoppas alla därute har och fortsätter ha en mysig kväll! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0