25 September 2010

Hej hej bloggen!
Idag hände något fantastiskt! Jag höll på att rensa igenom mina grejer för att se vad som skulle packas ner och vad som skulle slängas. Gissa vad jag hittar i en liten gina tricot låda? Jo, ett kuvert från mamma och pappa som jag fick när jag fyllde år i våras, och i det kuvertet så ligger det 2000kr och jag hade ingen aning om att jag hade de 2000kr så gissa om jag blev glad :D Nu har jag äntligen råd att köpa mig själv ett par riktiga höst/vinterskor så jag slipper gå runt i tunna, kalla tygskor hela vintern. Det läskiga är att det inte är första gången som jag hittat pengar, som är mina. De ligger överallt! I jackfickor, löst i väskan, i skrivbordslådor, i små askar, i blomkrukor, etc. Jag känner mig lite som flickan i guldbyxorna. Eller så är jag bara helt enkelt slarvig när det gäller pengar 

Lite extra pengar skadar inte när man ska flytta hemifrån!

Packandet har gått bra idag i alla fall. Det börjar kännas mer och mer verkligt för varje dag som går. Men det är ju löjligt hur många lådor det faktiskt går åt, även om det bara är för en sjuttonårig tjej. Har redan packat fyra lådor och jag har inte ens börjat packa på riktigt känns det som. Jag har liksom fortfarande alla mina böcker, prydnadssaker, kläder, elektronik, badrumsgrejer och en hel del köksgrejer. Tur vi har flyttat en del på senaste tiden så vi har en massa flyttlådor stående på vinden :) Har fått en massa köksgrejer av mamma, och vissa grejer är jätte fina, tycker jag då.
Mönstret på tallrikarna är helt underbart snyggt och jag får en matchande salladsskål till också :)

Nu är det nog dags för mig att gå och lägga mig. Ska vara på gymmet när det öppnar imorgon har jag bestämt mig för. Det är inte förrän 9.00 i för sig, men det är ändå skönt att vara helt utvilad.
Sov sött ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0